Lentorahdin välittäjän rooli

Lentoliikenne on vaikeaa ja kallista liiketoimintaa. Kaikkien lentorahtiliikenteeseen liittyvien tehtävien suorittaminen voi olla vaikeaa.

Lentorahdin välittäjillä on tärkeä rooli lentorahtiteollisuudessa, koska ne käsittelevät rahdin kuljetuksia maailmanlaajuisesti.

K Jet Logistics Air Cargo Brokerin johtajatiimimme tuo runsaasti kokemusta rahtialalle, sillä heillä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus huippulaatuisten palvelujen tarjoamisesta asiakkaillemme. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman palveluja, jotka voivat vastata minkä tahansa yrityksen tarpeisiin pienyrityksistä suuriin yhtiöihin. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja olemme ylpeitä erinomaisesta maineestamme

Johtavana lentorahdin välittäjänä vastaamme rahdin ja materiaalin lentorahdin järjestämisestä asiakkaidemme puolesta. Teemme tiivistä yhteistyötä lentoyhtiöiden, huolitsijoiden ja muiden kumppaneiden kanssa varmistaaksemme asiakkaidemme lähetysten turvallisen ja tehokkaan käsittelyn. Tarjoamme myös neuvoja ja tukea kaikissa lentorahtiin liittyvissä asioissa, mukaan lukien tullimääräykset ja -menettelyt.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja odotamme innolla saavamme palvella sinua. Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai siitä, miten voimme auttaa sinua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

A cargo airplane parked on the tarmac at an airport, with a cargo truck nearby. The airplane's cargo door is open, and workers are loading cargo onto the plane
Haasteemme
Goods protection and security
Tavaroiden suojaus ja turvallisuus

Tavaroiden suojelu ja turvallisuus on haaste. Meidän on varmistettava, että kaikki tavarat kuljetetaan lentorahtina. Sitten meidän on tarkistettava, että tavarat eivät vahingoitu kuljetuksen aikana.

team
Lentorahtitiimi

Monet asiakkaat eivät ole tietoisia K Jet Logisticsin taustatoimenpiteistä. Meillä on osaava tiimi, joka pitää huolen prosessien sujuvuudesta. He eivät voi viivästyttää mitään, koska minuutin viivästyminen voi aiheuttaa peruutuksia tai kadonneita tilauksia. Siksi he toimivat nopeasti. Lisäksi olemme hyvin tietoisia lentoliikenteen menettelyistä.

Capacity insufficient_2
Riittämätön kapasiteetti

Joskus riittämätön lentorahtikapasiteetti voi olla haaste tiimillemme. Esimerkiksi jos suuri lähetys on kuljetettava nopeasti ja turvallisesti, mutta käytettävissä oleva tila on rajallinen. K Jet Logisticsilla me tarkistamme aina käytettävissä olevat lentokoneet ja niiden kapasiteetin tarpeidesi mukaan.

Changes in technology
Teknologian muutokset

Kun lentorahtisektori käy läpi teknologisia muutoksia, kuten konttikuljetuksen, lentokoneiden automaation ja edistyneiden lentokoneteknologioiden kehitys, K Jet Logisticsille syntyy uusia mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä
Sosiaalinen media
Sähköposti